COMUNICAT

În ultima perioadă, Asociaţia Victimelor Accidentelor de Circulaţie a fost sesizată cu privire la faptul că anumite persoane, folosindu-se în mod abuziv de denumirea asociaţiei noastre, au solicitat date şi informaţii instituţiilor publice. Deasemenea, în acelaşi context, au încheiat contracte de reprezentare juridică cu persoane prejudiciate prin accidente de circulaţie.

Asociaţia Victimelor Accidentelor de Circulaţie informează că datele de identificare ale asociaţiei, precum şi ale membrilor conducerii asociaţiei noastre, sunt postate pe site-ul  www.avacromania.ro, în secţiunile DESPRE NOI şi CONTACT.

Instituţiile publice şi persoanele juridice sau fizice contactate, de către persoane care folosesc numele asociaţiei noastre, pentru a obţine date şi informaţii de orice natură, ori pentru a încheia documente de colaborare sau reprezentare, sunt rugate să verifice calitatea de membru, colaborator sau reprezentant a acestor persoane, la numerele de telefon afişate pe site-ul oficial al AVAC România.

În vederea eliminării consecinţelor negative generate de aceste practici faţă de asociaţia noastră, Consiliul Director al AVAC România a hotărât suspendarea pe o perioadă nedeterminată a tuturor protocoalelor încheiate anterior datei de 29.06.2016.

Cătălin CODESCU,

preşedintele AVAC România